Η FILPACK σήμερα

Στη σημερινή παγκοσμίως ανταγωνιστική οικονομία, είναι πιο δύσκολο από ποτέ για όλες τις εταιρείες, να κρατήσουν χαμηλά το κόστος και τα κέρδη σε υψηλά επίπεδα.

 Χρειάζεστε γρήγορες απαντήσεις και δεν μπορείτε να χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργασίες με εταιρείες που δεν κατανοούν τις ανάγκες σας.

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να σας βοηθήσουμε - κάθε φορά - να δημιουργήσετε την καλύτερη λύση για τη συσκευασία του προϊόντος σας.

 

Μπορείτε να υπολογίζετε στη FILPACK που μπορεί να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας για την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση, την υπευθυνότητα, την ποιότητα των προϊόντων, την τιμή και ειλικρίνια, μια και στοχεύουμε σε μια θετική και μεγάλης διάρκειας σχέση με τους πελάτες μας.

 

Η στρατηγική μας, που ξεκίνησε το 1984, συνεχίζεται μέχρι σήμερα ως FILPACK παράγοντας τις θερμοδιαμορφωμένες πλαστικές θήκες των συσκευασιών, προσφέροντας λύσεις στο σχεδιασμό ιδέας, την υλοποίησή της, την ολοκληρωμένη παραγωγή και παράδοση.

 

Όλα τα προϊόντα παράγονται με τη χρήση σύγχρονων υλικών, τεχνολογιών που εξασφαλίζουν σταθερή υψηλή ποιότητα και με την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού που είναι στη διάθεσή σας.

Η FILPACK παραμένει στη κορυφή του σχεδιασμού και της ανάπτυξης συσκευασιών καρτέλλας.

Η FILPACK σήμερα